Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει εκδηλώσεις ανάδειξης και προβολής των τοπικών προϊόντων και των επιχειρήσεων της Χαλκιδικής.
Ειδικότερα:
Μετά την επιτυχή έκθεση ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ «Λάδι - ελιά - κρασί - μέλι - κερί» το καλοκαίρι του 2010, διοργανώνει και φέτος Έκθεση Τοπικών Προϊόντων - Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών της Χαλκιδικής, στο Συνεδριακό - Εκθεσιακό Κέντρο Χαλκιδικής του Δήμου Πολυγύρου στις Καλύβες.
Συμμετέχουν οι παρακάτω εκθέτες:
- Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ζερβοχωρίων
- Κηροπλαστείο οικογένειας Παντάλη - Τσολάκη, Βράσταμα
- Αρτοποιείο - Ζαχαροπλαστείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΑΒΑΝΑΣ, Γαλάτιστα
- Δ. ΛΑΔΑΣ - D.LADAS FOODS Α.Ε., Σήμαντρα
- Τυροκομείο ΚΑΛΑΝΤΑΡΙΔΗ, Σήμαντρα
- Τυροκομικά - Γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΡΜΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΙΜΩΝΗ
- Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Πολυγύρου
- Συνεταιρισμός παραγωγών Δήμου Πολυγύρου
- ΑΦΟΙ ΤΟΛΕΡΗ, Ελαιοτριβείο - τυποποίηση λαδιού, Σήμαντρα
- ΑΓΝΗ ΕΛΙΑ, Τυποποίηση ελιάς Χατζηστεργίου Αγνή , Σήμαντρα
- Lambro System A.B.E.E. - Γεωργακούδας Ιωάννης, Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
- ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- ΚΥΨΕΛΗ ΛΑΜΠΡΟΥ - Πρότυπες Κυψέλες Μελισσοκομίας
- Μηχανουργείο, Κοκκινίδης Σίμος & Υιοί, Σήμαντρα
- Εμφιαλωμένο νερό ΑΘΩΣ, Καλύβες Δ. Πολυγύρου
- Σύλλογος Γυναικών Διονυσίου
- Σύλλογος Γυναικών Σημάντρων
- Κέντρο UNESCO «Αριστοτέλης», Πολύγυρος
- Περιοδικό ΠΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, Αντώνης Πάσχος - Ν. Μουδανιά.
- ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε. - ΒΙΟ.ΠΑ. ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΩΝ.
Διάρκεια Έκθεσης: 20 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2011.
Ώρες Λειτουργίας: 10.00 – 13.30.
- Υπάρχουν ακόμη λίγες διαθέσιμες θέσεις για εκθέτες. - Η συμμετοχή είναι δωρεά του Cluster. - Όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 23710 24407 & 24507 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Στα πλαίσια υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της Προσέγγισης LEADER Ν. Χαλκιδικής», το ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. διοργανώνει,
- Πανελλήνιο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα «ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ανθρώπων έργα». Σύντομα θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο (http://www.diktiohal.gr/), η αφίσα και η προκήρυξη του διαγωνισμού ( Αύγουστος – Οκτώβριος 2011).
- Τοπικό Φόρουμ για τη διενέργεια επιχειρηματικών επαφών μεταξύ των μελών του Δικτύου. (Φθινόπωρο 2011).
- Διημερίδα (food and taste). (Φθινόπωρο 2011).
- Ημερίδα για τον Πολιτιστικό και Προσκυνηματικό τουρισμό. (Φθινόπωρο 2011).